Sierbestrating – Stadstuinen Hoveniers

Sierbestrating

Een belangrijk onderdeel van de tuinaanleg is de sierbestrating. De kleur, de grootte en patronen van sierbestrating kunnen heel bepalend zijn voor de uitstraling van uw tuin. Een deskundig advies van een ervaren hoveniersbedrijf is daarbij op zijn plaats.

Deskundig advies over sierbestrating

Als hovenier in Utrecht vinden wij het daarom erg belangrijk u van helder en volledig advies te voorzien als het gaat om het uitkiezen en aanleggen van sierbestrating. Met onze jarenlange ervaring en deskundig inzicht weten wij u een de sierbestrating te adviseren die volledig aansluit bij uw wensen en de sfeer uitstraalt die u voor ogen heeft.

Ruime keuze

Bij ons heeft u ruime keuze voor de bestrating van uw tuin. Wij kunnen uw tuin onder andere van de volgende soorten bestrating voorzien:

  • Natuursteen
  • Gebakken stenen
  • Siertegels
  • Betontegels

Sierbestrating leggen

Het aanleggen van sierbestrating houden wij compleet in eigen hand. Alle materialen worden door ons geleverd en naar wens aangelegd. Zo kunnen wij de kwaliteit leveren die u van ons verwacht. Indien u meer informatie wilt over sierbestrating of interesse heeft in andere dienstverlening, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.