Tuinbeplanting – Stadstuinen Hoveniers

Tuinbeplanting

Een natuurlijke en levendige tuin staat en valt met tuinbeplanting. Planten zijn zeer bepalend voor de uitstraling van uw tuin, maar tuinbeplanting heeft ook een ecologische functie. Door het kiezen van de juiste beplanting, dat aansluit bij de grondsoort en de hoeveelheid zon, krijgt u gezonde beplanting, waardoor uw tuin het hele jaar door prachtig is.

Tuinbeplanting zorgt voor een unieke en sfeervolle tuin

Het assortiment waar u uit kunt kiezen bij ons hoveniersbedrijf is zeer uitgebreid. Door onze jarenlange ervaring als hovenier in Utrecht weten wij precies welke beplanting uw tuin nodig heeft om de juiste uitstraling te realiseren en een unieke tuin op te leveren.

Laat een beplantingsplan opstellen

Een aantal zaken die bepalend zijn voor de plantenkeuze is de ligging van de tuin, de ondergrond, de hoeveelheid wind en de afmetingen van uw tuin. Aan de hand van deze en andere factoren stellen wij samen met u een beplantingsplan of voor een optimale tuinbeplanting. Vul het formulier op deze website in en stuur het op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor tuinbeplanting met u door te nemen.